Glidmedelsguiden

Glidmedelsguiden

Till att börja med vill vi slå ihjäl en myt en gång för alla. Glidmedel är inte bara ett hjälpmedel för torra underliv. Personligen anser jag att ett riktigt bra glidmedel är den absolut bästa sexleksaken. Hos oss på Lastbryggan finns det tre olika typer av glidmedel, silikonbaserat, vattenbaserat och smaksatt glidmedel. Alla dessa har olika egenskaper och i denna lilla guide skall vi försöka vägleda dig till rätt glid.

För att få ut det mesta av dina sexleksaker så är ett bra glidmedel nästan ett måste. Glidmedlet hjälper även till att göra dina lekar i sänghalmen dubbelt så roliga, oavsett om du onanerar eller har sex är det aldrig fel att ha ett bra glidmedel till hands.

Vattenbaserat glidmedel

Vattenbaserat Glidmedel

Vattenbaserat glidmedel är 100% vattenlösligt och lämpar sig utmärkt för alla tillfällen av användande. Det som är bra med de vattenbaserade glidmedlen är att de kan användas tillsammans med alla typer av leksaker och även vid sex. Lite av ett allt-i-allo glid som alltid bör finnas till hands.

Glidmedel som är vattenbaserat funkar allra bäst som "starthjälp" då det efter en stund dunstar. I samband med dunstande tar den naturliga smörjförmågan hos kvinnan tar över. och ersätter det vattenbaserade glidmedlet.

En annan positiv egenskap hos vattenbaserade glidmedel är att de är mycket lätta att tvätta bort samt att de aldrig lämnar några fläckar efter sig. Vattenbaserat glid finns både som gel och i flytande form.
Silikonbaserat Glidmedel

Silikonbaserat Glidmedel

Silikonbaserat glidmedel rekommenderar vi dig om du önskar ett långvarigt glid som varken dunstar eller torkar ut. Det silikonbaserade glidmedlet tappar inte glidförmågan och sitter kvar tills du väljer att tvätta bort det. En annan positiv egenskap är att silikonbaserat glid även fungerar bra tillsammans med kondom - säkert sex med oändligt långt glid! Silikonbaserade glidmedel passar utmärkt ihop med de flesta olika typer av sexleksaker.

Det du dock bör undvika är att använda silikonbaserat tillsammans med sexleksaker som är av hudliknande material såsom Loveclone och Cyberskin. Dessa mjuka material finns i princip alla lösmusar för honom och även i många realistiska dongar för henne. Silikonbaserat glid är ofta huvudingrediensen i våra olika anala glidmedel som du kan läsa mer om längre ned. Vid anala samlag är det extra viktigt att glidmedlet inte dunstar eller försvinner eftersom analen inte har någon egen smörjande förmåga.
Smaksatt glidmedel

Smaksatt Glidmedel

Smaksatt Glidmedel eller lekglid som de också även kallas är i grunden vattenbaserade och därefter smaksatta med olika fruktiga samt erotiska smaker. Smaksatta glidmedel kladdar generellt lite mer än de vattenbaserade glid, men vad gör det när du helt ofarligt kan slicka upp dem från din partners kropp? Smaksatta glidmedel kan användas vid vanligt sex men är extra populärt vid oralsex. Applicera en liten klick på toppen av snoppen eller på kvinnans vagina så blir oralsexet dubbelt så skönt och samtidigt fantastiskt gott.

Vi har smaksatta glidmedel från flera olika varumärken och faktiskt även flera produkter som är tillverkade i Sverige. En av våra mest populära serier med smaksatt glid är varumärket Swede, dessa produkter är naturliga, gjorda utan socker och finns i många underbara smaker. Smaksatta glidmedel har även den roliga egenskapen att de kan frysas vilket innebär att du kan göra egna iskuber att leka med på din partners kropp.
Analt glidmedel

Analt Glidmedel

Analt glidmedel blir bara mer och mer populärt i takt med att anala samlag blir allt vanligare bland våra kunder. Vi erbjuder dig därför en rad olika glidmedel som alla har olika egenskaper och inriktningar. I vår kategori för anala glidmedel hittar du bland annat specifika glidmedel för homosexuella män såväl som glid där effekten är avslappnande vilket förenklar för nybörjaren.

Ett analt glid är huvudsakligen till för anal sex men passar självklart lika bra för dig som tycker om att onanera med någon typ av sexleksak. För mannen som är intresserad av prostatamassage rekommenderar vi dig även att kolla in vår kategori fyllt av leksaker just för Prostatan.

Se Eros - The true love, en skön reklamfilm om Eros produkter.

INFORMATION

Alla våra artiklar är lagervaror och vi skickar din order inom 24 timmar.

sidfot ikonVi är certifierade av Trygg E-handel som är en del av Svensk Handel

sidfot ikonLastbryggan har AAA i kreditvärdighet hos Soliditet sedan 2014 Se vårt kreditbetyg.

sidfot ikonSenaste nytt med tävlingar och bilder på Instagram.

sidfot ikonFraktpriser
Kortbetalning 49kr
Klarna Faktura 68kr
Postförskott 99kr

sidfot ikonVi är fullvärdiga medlemmar av Svensk Digital Handel

sidfot ikonVi är anslutna till El-Kretsen som återvinner leksaker korrekt.

sidfot ikonDiskret avsändare. Som avsändare på din beställning står det M.Karlsson

sidfot ikonLäs våra recensioner på Pricerunner Vi har betyg 4.8 av 5.
Recensera du också.

sidfot ikonBesök och gilla gärna
vår facebooksida.

sidfot logo

KONTAKT

Lastbryggan AB
Box 355
532 24 Skara

Orgnr: 556654-1958
Kontakt: Mats Karlsson

Telefon 0511-189 00
Öppet 09.00-13.00

Fakturafrågor Klarna
08-120 120 10

PG: 185063-5
BG: 5758-6984