Omdömen
  2017-09-20 - Lillemor
Kommentar: Köpte på kampanjpris, funkar jätte bra och försvinner inte efter 5 min som andra jag provat innan. Jätte liten mängd bara 5 droppar räcker för ett helt samlag. Toppen bra!
  2017-09-19 - Simone
Kommentar: Skitbra produkt när man har analsex, de anala glidmedlen är ju bedövande så man inte känner lika mycket, med detta blir det skönare. Jag har prövat båda delar, välj det istället för analglid om ni också gillar analsex.
  2015-11-21 - Patrik
Kommentar: Kanske lite väl glidande, det verkligen bara glider och glider och glider tills man är färdig. Jag gillar detta mycket men kör emellanåt med vattenbaserat då det är dags för en snabbis med tjejen ;)
  2015-11-01 - Rolf
Kommentar: Jättebra glidmedel, vi använder det mestadels till massage och det bästa är att det inte luktar en massa på kroppen efteråt. Tvättar bort själva glidet i duschen med vanlig duschkräm efteråt. Högsta betyg från paret i Järpås.
  2015-10-14 - Linda A
Kommentar: Några enstaka droppar räcker en hel sexakt, det dunstar och försvinner inte som dom vattenbaserade motsvarigheterna gör väldigt fort! Femma till detta, trea till Eros Aqua.