Omdömen
  2022-06-10 - Krille
Kommentar: Sämsta bluff produkten. Njutningskala 1/10. Känns knappt.
  2022-04-03 - Larzingo
Kommentar: Har testat flera olika mastubatorer men denna är helt fantastisk.
  2022-01-16 - Peter
Kommentar: Bra produkt med bra kvalitet. Skulle gett den högre betyg om inte ljudnivån var så hög.
  2021-10-31 - Herman
Kommentar: Den bästa kill leksaken jag någonsin provat. Vad man än kör så spelar den här i en helt annat liga. Även testat Suck-o-mat 2
  2021-07-07 - Erik
Kommentar: Tyvärr tycker jag den här var riktigt trist, gjorde inte mycket för mig och jag hoppades att jag skulle hålla med ovan kommentarer. Bortkastade slantar för min del. I övrigt tycker jag den är smidigt och kvalitetskänslan på produkten är hög.
  2021-04-25 - Didrik
Kommentar: Överlägset bästa jag provat bland runkleksaker för killar. Satisfyer Men Vibration var favoriten innan, men den här är 10 gånger skönare än satisfyern. Faktum är att Arcwave faktiskt är skönare än att knulla, den känns "orgasmskön" hela tiden och jag kommer på några minuter varenda gång. Jag måste ta lite glidmedel på ollonet för att få in den i apparaten, men jag gissar att den är lite trängre inuti så att snoppen ska sitta still mot lufthålet. Hur som helst har jag inget negativt att säga om den. Lätt att göra ren efter också. Den skulle till 100% vinna bäst i test om den var med i nåt sånt.
  2021-04-20 - Philip
Kommentar: Kikat på den här leksaken sen den kom i princip och köpte en nu när ni hade rabatt på alla elektriska apparater för män. Klart över förväntan och helt otroligt hur skön den är. Känns genomtänkt på alla sätt i såväl konstruktion som materialval. Topp!