Omdömen
  2024-03-07 - Anna.B
Kommentar: Min särbo köpte denna till mig. För han vill att jag ska träna och bli en QOS. Super skön o h tänger ut både rumpan och fiffin.
  2023-04-13 - storstekarn
Kommentar: nice snopp,den var lite för liten för min del men den fungerar, känndes precis som en riktig penis och jag ska nog köpa samma modell om den kommer i en större verision....
  2022-01-11 - Jc
Kommentar: Fick hem denna pjäs idag, var väldigt nyfiken. Blev inte besviken. Kunde glida ända ner till roten. Mjuk men lagom styv. Skönt att ta den i analen.
  2021-11-26 - Black Power!
Kommentar: Sååå grov, lång, svart och snygg dildo. Den är tillräckligt grov och ådrig för att den ska kännas ordentligt men ändå skön att rida länge. Trodde aldrig att jag skulle få användning för hela längden men tack vare att den är följsam så slinker hela in efter ett tag. Den har ersatt min tolv år gamla Bam Huge, RIP, och har blivit min nya favoritdildo. Sugproppen sitter bra på släta ytor vilket gör att jag kan rida på den på golvet, toasitsen eller bli tagen bakifrån i duschen och gör mig nyknullad och tillfredsställd hela dagen. Black Friday varje dag! PS. Som Black Weekend rekommenderar jag den här https://www.lastbryggan.se/mr-cock-deep-penetration/
  2021-05-21 - Jan
Kommentar: Stor härlig dildo. väldigt skönt och lätt att få bra glid på den. Går att trycka fast på duschväggen och ta sig en liten åktur. Trevligt att få händerna till annat. Sugproppen är riktigt bra fast dildon är så tung. Hade lite svårt att få bort den från vägen när jag lekt färdigt. så den sitter där den ska :)
  2020-11-08 - Kille
Kommentar: Vilken upplevelse!!! Fick hem den idag och provade på en gång. Största dildo jag haft men klarade den utan större besvär. Den var både sug- och rid-vänlig. Riktigt skönt för oss "hetero" som gillar kuk men ej på "riktigt".