Omdömen
  2020-07-24 - örjan
Kommentar: köpte dessa och var kanon nöjd. dock vid tredje användningen så gick den genomskinliga rakt av. uselt, kontaktade kundtjänst för att påpeka den bristande kvaliten på dessa. fick mycket snabbt ett mail tillbaka där man tackade för informationen och dagen efter så låg ett paket med en ersättning. jag skulle satt ett lågt betyg men tack vare en suverän kundtjänst så blir betyget en stark 4a.
  2020-06-10 - Lennard
Kommentar: Går att töja hur mycket som helst i princip utan att de går av. Har dålig erfarenhet av småringar sen innan men de här höll måttet faktiskt. Skulle köpa samma igen om jag behöver fler nån gång.
  2020-05-15 - Oliver
Kommentar: Den ena ringen gick sönder nästan direkt, förmodligen något fel från tillverkningen. Mailade Kundservicen på lastbryggan och berättade om vad som hänt, dom beklagade det hela och skickade en ny som låg i brevlådan dagen efter. Grym service! Denna har hållit och har inget att anmärka på, den första var nog ett måndagsexemplar. Servicen från er får en 5a i betyg men ringen får en 3a då den första gick av. Mvh Oliver
  2019-11-14 - Peter
Kommentar: Riktigt bra ringar, bland de bästa jag prövat faktiskt. Väldigt stumma men ändå töjbara. Kuken blir både ådrig och stenhård. Enda negativa var väl att förpackningen var i enklaste laget.
  2019-11-13 - Nicklas
Kommentar: Väldigt bra. Ringarna är ganska tjocka och samtidigt mjuka och elastiska.
  2019-11-11 - Stensson
Kommentar: Dom här har potential, känns väldigt bra. Har dock bara hunnit använda dem två gånger än så länge så vet inget om kvaliten.