Omdömen
  2019-09-27 - Josef
Kommentar: Väl värd pengarna trots att priset är högre än era andra fördröjningar. Fungerar väldigt bra.
  2019-09-19 - Ludden
Kommentar: Hej har ingen recension än då jag inte provat den, men en fråga, måste man ha kondom vid samlag eller kan man köra utan tacksam om svar snarast...

Hej Ludden, denna produkt kan användas både med och utan kondom. Vid användning utan kondom rekommenderas det att du sprayar en stund innan sex (ca 30min). Torka även bort eventuellt överflöd precis innan sex för att produkten inte ska sänka din partners känsel. Mvh Joakim på Lastbryggan
  2019-04-23 - Matthias
Kommentar: Överlägsen, som nån annan skrev ta inte för mycket bara.
  2019-03-12 - Simon
Kommentar: Bästa fördröjande sprayen jag provat, kan knulla 2 timmar utan problem. Kommer aldrig köpa något annat än den här.
  2019-02-13 - F-A
Kommentar: Hej, gör sitt jobb. Sprayade två spray, ett över ollonet och ett under. Tog en liten stund så kände man att det inte var alls lika känsligt att peta på ollonet eller dra skinnet fram och tbx. Tog inte direkt tiden men märkte att jag kunde köra mycket längre än vanligt vid sex. Behövde aldrig stanna och "pausa" för att jag var på väg att komma. Inget negativt mer än att den är ganska dyr, kommer dock att köpa den igen.
  2019-02-12 - Lennart
Kommentar: Jag håller med föregående recensenter, funkar kanon!
  2019-02-05 - Johannes
Kommentar: Bästa jag provat sen stud 100!
  2019-02-04 - Stefan
Kommentar: Otroligt bra! Använt sprayen tre gånger nu och den är i klass med och t.o.m. bättre än Endurance Sprayen.
  2019-01-31 - Anders
Kommentar: Beställde den här och en rabbitstav i tisdags och fick det i onsdags, tack för snabb leverans. Effekten på sprayen var över förväntan, har bara prövat den en gång men kunde snabbt konstatera att den är lika effektiv som den vita flaskan ni sålde för ett par år sedan. Jag tog 2 spray och hade sex i cirka en timma. Det går fortfarande att njuta av sexet, kuken blir liksom inte helt bortdomnad vilket jag upplever som positivt. Det enda jag tycker är negativt är att den är ganksa dyr, men den funkar iaf!