Omdömen
  2023-12-30 - Chris
Kommentar: Personligen så måste jag säga att jag gillar den här och efter mer än ett år har den varit väl värd pengarna för min del. Stimulerande, lätt att tvätta. Men de andra recensionerna har också tyvärr rätt. Den är i minsta laget. Min kuk är en smula under det svenska genomsnittet och jag skulle inte ha något emot att den varit lite större. Så har du en storlek som är större än genomsnittet så är det här inte en produkt jag rekommenderar för dig. Men en smula mindre? Jag vet inte om det är leksaken för dig, men jag har inte ångrat köpet.
  2022-03-13 - Pelle
Kommentar: Helt värdelös får inte in kuken i den
  2020-12-20 - Mark
Kommentar: har man en någorlunda tjock kuk så är denna helt oanvändbar. bortkastade pengar.
  2020-02-28 - Marcus
Kommentar: Har du en någorlunda tjock kuk så får du inte plats i den här :/ I övrigt en intressant leksak definitivt. men som sagt för trång för mig så det var tyvärr pengar i sjön.
  2020-01-08 - Chris
Kommentar: Supermjuk inuti och väldigt skön att använda. Går snabbt att komma varje gång!
  2020-01-02 - Onanist
Kommentar: Betydligt mycket skönare än en lösfitta. Det är på nåt sätt lyxigt att inte behöva röra den fram och tillbaka. Det blir dock väldigt mycket skönare att vicka/skruva lite på den. Är skönt under så lång tid att man blir helt öm i ollonet efteråt. Som nån annan skrev är den skitlätt att rengöra. +++++
  2019-10-14 - Anders
Kommentar: Bra och dålig. Är man riktigt upphetsad så är den såpass skön att man bara kan hålla den där för att komma, vibratorn är bra. Är man slak så är det inget att ha direkt för att som att knulla, eftersom den är svår att köra in och ut ur. Lätt att tvätta dock.
  2019-09-18 - Tobbe
Kommentar: Lite för trång för mig... finns inget hål i ena änden som i en fleshlight så det blir ett rätt hårt sug i den, det blir mer eller mindre omöjligt att onanera med den.. många olika inställningar o hastigheter!
  2019-08-27 - Bjarne
Kommentar: Bästa produkten jag någonsin provat, och då har jag kört allt från fleshlight till dyrare torsos och bakdelar. Den är mjuk och skön inuti och den värmande effekten är faktiskt väldigt behaglig, gör att det känns mer på riktigt på något vis. Det bästa av allt är att efter man kommit är det bara hålla den några sekunder under kranen, så är den helt ren och luktar inget. Smidig på alla sett.
  2019-08-10 - Emanuel A
Kommentar: Kolla på porr och bli riktigt hård utan att röra kuken alls, stoppa sen in den och kör full effekt så tar det inte lång stund innan kuken verkligen mjölkas ur. Mycket nöjd!
  2019-07-13 - Jonathan
Kommentar: Jättemjuk inuti ungefär som en lösfitta, och skön.