Omdömen
  2020-06-18 - J. C
Kommentar: Den sväller och pulserar ordentligt, blir ordentligt hård. Luktar lite mint men det är bara posetivt.
  2019-12-06 - Henke
Kommentar: jag blev känsligare och det pirrade som fan. ingen "herrejävlar-kräm" men ändå bra. lite dyr dock.
  2019-08-07 - Peter
Kommentar: Testade och både jag och frun tyckte inte om den. Det kändes som om man haft på liniment på ollonet. Frun upplevde samma. Inte skönt alls. Tyvärr.
  2019-02-26 - Jim
Kommentar: Använde den som man, den är för stark för mig. Den här är för dem som verkligen vill ha max stimuli.
  2019-01-30 - Putte
Kommentar: Blev väldigt känslig på hela kuken av denna, främst på ollonet. Kuken kändes både hårdare och jag kunde hålla ståndet längre. Tjejen blev också känsligare och upplevde mer njutning med denna. Läste recensionerna här innan jag köpte den och köpte även en kukring som någon tipsade om och det funkade toppen ihop med krämen.
  2018-11-30 - Linus
Kommentar: Äter mediciner och har därför svårt att få orgasm när jag har sex. Tar man på krämen en stund innan och låter den värka så går det faktiskt betydande enklare. Ingen brännande känsla, snarare att man blir mer öm och känslig där nere, fast på ett skönt sätt. Väl omtyckt både av mig och min sambo.
  2018-10-25 - Mattias a
Kommentar: Lite dyr som peniskräm, men faktiskt väl värd pengarna. Har lite problem att hålla ståndet under längre perioner (mer än 5min), krämen har faktiskt hjälpt mig och sexet har blivit som när jag var yngre igen. Ska dock tillägga att jag även använder en penisring nu för att hålla kvar blodet, väldigt bra kombination. Rekommenderas.
  2018-07-01 - Simon Johansson
Kommentar: Den här krämen funkar faktiskt på tjejer också. Hon provade en liten klick ungefär stor som en droppe på klitoris och skrek nästan av njutning, haha. Min kuk står fortfarande efter jag kommit när jag använder mig av thor, det gillar jag!