Omdömen
  2019-12-22 - Annelie anonym
Kommentar: Verkligen naturtrogen, känns som en riktig penis. Negativt ät väl kanske att man inte får ha silikonglid till.
  2019-06-02 - David
Kommentar: Gjord i samma hudliknande material som fleshlights och liknande lösvaginor, den känns helt underbar i lilla rumpis, efter en stund kan den tyckas vara lite för liten och man börjar önska att den var större, ollonet känns extra skönt när man för den ut och in, rekommenderas starkt till nybörjare inom analsex. Vidare rekommenderar jag att använda fleshlights renewing powder eller liknande produkt efter användning för att behålla hudkänslan :)
  2019-04-15 - Andrea
Kommentar: Nöjd. Har allt jag sökte, tycker mycket om den.
  2019-01-30 - Hilda
Kommentar: Okej standarddildo dock med lite för klena vibbrationer. Brukar använda en klitorisvibbrator och massor med glidmedel samtidigt också. Bra pris.
  2019-01-11 - Louise
Kommentar: Påminner starkt om en riktig penis. Mjuk och skön yta och samtidigt inget sladdrig. Toppen bra produkt. Ett plus också för att den inte slukar batterier, haft samma i nu under flera månader.
  2018-12-05 - Olivia A
Kommentar: Ser lite skum ut på bilden som att den är större där uppe, men känns som vilken stav som helst när jag använder den. Positivt överraskad av den lena ytan.
  2018-12-02 - A Johansson
Kommentar: Ser inte speciellt realistisk ut men den känns som riktig hud. Fyller sin funktion vilket är det viktigaste. Starka vibrationer och ganska tyst.
  2018-10-25 - Annika
Kommentar: Vilken produkt! Den känns verkligen exakt som människohud. Det enda negativa med den om man måste hitta något, är att man får pudra den efter tvätt för att den ska kännas mjuk och fräsch igen.