Omdömen
  2019-06-15 - Sandra
Kommentar: Stor, men inte för stor. En skön och billig kuk av gummi.
  2019-03-23 - Tobias
Kommentar: Håller med Sanna ! Har letat länge efter en längre men inte alltför tjock dildo för analt stimulans ! (Svårt att hitta faktiskt !) Oftast är de tjockare om de är längre ! Har lekt med Mighty Muscle dildon i flera år men kände att jag ville gå djupare för en ännu mer intensiv känsla. Hoodlum 28 cm gjorde mig inte besviken utan tog mig ännu en bit närmre Nirvana och en otroligt intensiv orgasm ! Jag använder Hoodlum på badrumsväggen eller på sovrumsgarderoben samtidigt som jag onanerar till klimax ! Nu vill jag ha en ännu längre men det blir nog svårt att hitta !
  2019-01-24 - Sanna
Kommentar: Äntligen har jag hittat en lång dildo som ser ut som en riktig kuk! Brukar sätta fast den med sugkoppen på golvet så jag har händerna fria till att stimulera klitoris också. Ger den högsta betyg och rekommenderar den till alla som vill ha en stor och grov kuk
  2018-10-01 - Rebecka
Kommentar: Köpte både en sån här och en likadan fast lite mindre. Bra kvalitet och känns och ser ut som den äkta varan. Tycker alla borde ha några såna här kompisar hemma :-)