Omdömen
  2021-12-12 - Eric
Kommentar: Ser bra ut, men funkar inte alls ihop. Delen som sks in är för vass och gör ont som gör den oanvändbar. Sedan är klitoris en bit ifrån och "koppen". Men för vass och spetsig är det som drar ned betyget på denna. Dessvärre Omöjlig för vår del att använda tillsammans.
  2019-11-08 - Andreas P
Kommentar: Väldigt bra och prisvärd par vibrator. Mjuk yta och inte vassa kanter som tar imot.
  2019-09-16 - Jan
Kommentar: Både billigare och bättre än andra parvibratorer. Har en We-Vibe 4 sedan tidigare och den kan slänga sig i väggen. Mvh Jan
  2018-10-12 - Olivia
Kommentar: Jag är ensamstående och tänkte till en början att man kunde använda leksaken som man gör med knipkulor, att gå omkring och städa med, men det är den här alldeles för kraftfull för, på ett positivt sätt. Det tar inte många minuter att komma när man satt den rätt över klitoris. Skön och som sagt snabb när man vill få orgasm.
  2018-09-12 - Jimmy och Andrea
Kommentar: Känns lite tajtare för mig som kille, mest nöje har väl egentligen min flickvän som kan komma flera gånger under tiden vi har sex. Hon är väldigt tillfreds med klitorissugaren.
  2018-08-17 - Elsa
Kommentar: När jag fick hem produkten och laddade upp den vill den inte starta när man trycker på knapparna. Får lov att reklamera så tråkigt.

Hej Elsa, självklart byter vi ut produkten mot en ny fungerande. Vänligen kontakta oss via mail eller telefon för att få den utbytt. //Joakim på Lastbryggan