Omdömen
  2022-04-06 - DL
Kommentar: Fantastisk produkt. Frugan kommer väldigt hårt med hjälp av denna. Den första vi beställde strulade och började låta mycket som tusan. Men efter kontakt med lastbryggan skickade dom en ny och vi slängde bara den första. Bra och snabb service. Världsklass!
  2021-11-03 - DL
Kommentar: Har testat en hel del sexleksaker genom åren men det finns inget frun har kommit snabbare och hårdare av än denna. Rekommenderas starkt. Såååå värt pengarna!
  2020-07-01 - Annelie B.
Kommentar: Inte för tung att hålla i och bra storlek (smal där nere). Har hållt snart två år nu, den bara går och går om man matar den med lite ström ibland...
  2018-09-23 - Jimmy
Kommentar: Jävlar vad stark den är!! Använt den på mig själv i mellangården för att vibrera lite i prostatan (ja den vibrerar så djupt). Och självklart på min kärings mus, hon var väl egentligen anledningen till att jag köpte den men vi är båda mer än nöjda.
  2018-05-07 - Olivia
Kommentar: Mycket olika styrkor och program på vibrationerna och lätt att använda. Gillar det sköna materialet på huvudet, och den kan användas till så mycket mer än bara sexuellt. Testade att trycka den mot min killes nacke när han hade nackspärr nu i våras, och han verkligen njöt när att blodcirkulationen kom igång lite bättre. Den tog inte bort smärtan men det onda släppte under tiden, och smärtan var lite mindre efteråt. Mångsidig leksak som alla borde testa.
  2017-12-14 - Angelica
Kommentar: Nöjd. Har en rabbitvibrator från Marc Dorcel sen tidigare som jag varit väldigt nöjd med och haft i drygt 2 år. Den här fick jag av min man i födelsedagspresent. Lyckats få såpass starka orgasmer att jag skakar i kroppen av den. En laddning håller för användningar då och då i typ en månad. Väldigt fin färg, ser dyrare ut än vad den faktiskt är. Inget negativt att säga om den <3