Omdömen
  2018-07-26 - Alex
Kommentar: Väldigt skön, använder ett Par gånger varje dag. Spola den med hett vatten och häll ut det, sen kör in sn*ppen i den och det känns skönare och tightare än en f*tta!!
  2018-01-18 - Casper
Kommentar: Fick musen idag, innan har jag testat 3 st andra lösvaginor. Men jag blev positivt överraskad kan jag säga. Var riktigt skön och kändes som en riktigt fitta. Lite dyr men annars en skön leksak. Nu gäller det bara att försöka hitta några bra ställningar ;) rekommenderas starkt.
  2017-12-18 - Jacob
Kommentar: Jag har länge kollat in denna "Fleshlight", men varit otroligt skeptisk. Men så blev man singel och nyfikenheten tog överhand. Lite fånig kände jag mig när jag beställde den, men tänkte "va fan". Varan kom hem och jag var faktiskt jävligt nyfiken på att testa den. Jag satta på en film med just Nikki benz och smörjde in den för att sedan köra på. Fy fan...håller med dem som sagt att den känns som "äkta" vara. Måste säga att den var klart bättre en Lena Handén iaf...tycker priset lite högt, men varan i sig får mer än väl klart godkänt betyg och kvalitén är 10 av 10. . Ska väl också påpeka att jag kände mig ganska löjlig med att sitta med den, men va fan...den fyllde ju sin funktion. Rekomenderas starkt