Omdömen
  2021-01-13 - Kristina
Kommentar: Jättebra och fantastisk produkt till en början. Men efter färre än 10 användningar så sluta den att fungera. Bytte batterierna men funkade fortfarande inte. Inte använt den i dusch eller liknande. Inte direkt det man förväntar sig när man läst alla andra recensioner.

Hej Kristina, jag beklagar att produkten är defekt. Kontakta oss via mail eller telefon så byter vi självklart ut den kostnadsfritt mot en ny. Mvh Joakim på Lasbryggan
  2020-04-06 - Micke
Kommentar: Min Sambo fick den av mig. Och det blev hennes nya favorit. Hon använder den flera gånger per dag. Och hon kommer gång på gång 👍
  2020-03-31 - Eva
Kommentar: Kan bara säga WOW. Tog inte lång tid innan jag fick den kraftigaste orgasm jag uppleft 😍. Kan varmt rekomdera den här produkten.
  2017-09-17 - Therese
Kommentar: Den bästa sexleksak jag köpt, används flitigt och jag tröttnar aldrig den snabba effekten.
  2016-12-26 - Jonas
Kommentar: Köpte den till flickvännen i julklapp. Den var minst sagt uppskattad och är inte likt något vi förut provat. Hon kommer lika skönt som när vi använder vår Doxy Wand men på ett annat sätt säger hon. Väldigt snygg och batterierna har inte tagit slut ännu efter ca 2h lek.
  2016-12-12 - Gabriella
Kommentar: Mycket bra, har svårt att tro att womanizer kan vara så mycket bättre än det här? Superlätt att komma och kan även komma flera gånger på rad :) Varma rekommendationer!