Omdömen
  2019-09-24 - Jonathan
Kommentar: Har haft uppe och tjuvkikat lite innan jag ska ge bort den. Den är väldigt stor och jag upplever inte att produkterna jag kollat på är någon kinaskit utan faktiskt schyssta leksaker. Den ligger bra i pris, inte alldeles för dyr. Helheten känns bra, det roliga börjar inte förrän i december tyvärr!
  2019-09-15 - Hannes
Kommentar: Ser riktigt bra ut och jag ser för en gång skulle fram emot vintern. Har tjuvkikat lite i katalogen med vad som medföljer och det ser väldigt lovande ut...
  2017-11-17 - Joel
Kommentar: Skitstor låda och väldigt snygg design. Min tjej ser väldigt mycket fram emot den 1 december nu :). Fick hem den dagen efter jag beställde.
  2017-11-07 - Tord
Kommentar: Jag köpte adventskalendern ni hade förra året som var liknande, med små röda påsar och också 24 olika saker. Det blev ett hellyckat december med både en nöjd tant och glad gubbe. Vissa datum kan ha lite småtråkiga saker men det är ändå kul för henne att få öppna en ny liten present varje dag. Kul att den är annorlunda både i form och utförande mot den tidigare ni sålde.
  2016-11-09 - Holmberg
Kommentar: Stor och snygg låda. Min sambo fyller år den 30 november så detta blir en perfekt present till henne som varar nästan en månad. Kan inte uttala mig om innehållet än eftersom jag inte tjuvöppnat å kollat mer än plockat ur innehållslapparna. Lätt sätt att göra tjejen glad. Synd det inte fanns ett likadant paket för killar!