Omdömen
  2019-12-18 - Henrik
Kommentar: Bra, skön och luktar gott. Bäst hittills. Rekommenderas!
  2019-02-05 - Anonym
Kommentar: Bra produkt som kan användas till allt från sex och massage, till att lättare få i ett lager i motorcykeln. Uppskattas av både mig och min sambo.
  2018-12-28 - Jonathan
Kommentar: Godaste doften jag känt typ, luktar lite orientaliskt med svag doft av vanilj. Luktar ganska så mkt men inte så att man stör sig. Inte testat massera med den, bara använt som glidmedel.
  2018-01-24 - Anna
Kommentar: Bästa glidmedlet vi provat. Använder i stort sett alltid glidmedel vid samlag och denna är utan tvekan den bästa vi testat hittills. Luktar gott, väldigt bra "glid" som inte heller försvinner så fort. Plus också för den fräscha doften. Jätteskön helt enkelt. Perfekt både för massage på hela kroppen och på intimare delar. Håller vad den lovar!
  2017-11-22 - Pernilla S
Kommentar: Orientalisk doft, som tidigare person skrivit så luktar den helt otroligt bra. Funkar bra till allt vi använt den till, gillar att handla rfsus produkter.
  2014-11-10 - Rikard
Kommentar: Denna doftar så gott att man knappt tror det är sant, önskar det fanns en parfym lik denna. Luktar svagt av upphetsande vanilj typ. Bra men inte riktigt lika bra som massageoljorna från EROS, 4 av 5 i poäng.