Omdömen
  2013-03-23 - Lasse B
Kommentar: Riktigt jävla skön var denna, synd bara att man blir så sugen på alla andra fleshlights när innehållet är olika i dem. Får bli en Lisa Ann som egen födelsedagspresent nästa gång. Bra pris på denna, full poäng..
  2012-06-20 - Sprut i mus
Kommentar: Fick Flight:en idag och testade direkt när jag kom hem från jobbet och jag var liksom Glimmer halvstyv innan men fick rejält hårt stånd snabbt och jag har 16x14 och visst är den mindre än vanliga FleshLight men för det lägre priset är den helt klart värd pengarna och när den blir utsliten så köper jag en ny men de vanliga FleshLight:arna jag har (en normal storlek och en trång) är ännu favoriterna och känns mer likt riktig fitta men visst har man väldigt lätt för att spruta skönt även i Flight:en men som sagt mer härlig känsla i "originalet".
  2012-06-17 - Glimmer
Kommentar: Nu har jag provat Flight för första gången. Flight är mindre än en vanlig FleshLight, ungefär samma storlek som Sex In A Can. Ingången liknar en ”jetmotor” och texturen på insidan verkar vara rätt lik Destroya, som finns i Stoyas fitta. Insatsen är genomskinlig, precis som ice, men höljet är svart, konstigt nog. Jag var halvstyv när jag började. Smorde in ingången med glidmedel och på ollonet. Jag började penetrera Flight, och det dröjde inte länge förrän jag hade full erektion. Jag har inte så stor kuk, ca 15 x 13, men Flight passar som handen i handsken! Jag når nästan hela vägen till botten. Med den bakre skruven helt igenskruvad blir det ett grymt baksug, bättre än i FleshLight. Jag blev stenhård! Om man lättar lite på den bakre skruven, så går det lättare att penetrera, och man känner texturen som retar kuken så skönt. Jag provade också att köra helt utan bakskruv, och använda den från ”fel håll”. Jag klarade kanske 15 minuter, sen sprutade jag en stor sats. Flight känns som FleshLight 2.0, en uppdaterad version, som verkligen mjölkar kuken och tömmer pungen. Förmodligen den bäst investerade femhundring jag har gjort. Som det står i reklamen: fasten your seatbelt!