Omdömen
  2022-03-16 - N
Kommentar: Riktigt, riktigt nöjd! Hade tre sexakter på ca 2 timmar vardera under ett par dagar, med penetration i både slidan och analen. Kompletterade med lite glidmedel under sexet och både jag och männen upplevde att glidet var väldigt bra och att det varade länge. Fick aldrig känslan av att det blev torrt i slidan och hade heller inget problem med att slemhinnorna blev trötta. I analen kände jag lite efter, men inte av nötning eller att det blivit torrt. Det handlade nog mer om att han var välutrustad. Ur glidsynvinkel fungerade den väldigt bra i analen också!
  2019-08-06 - Jimmy
Kommentar: Det bästa glidet vi prövat. Hade problem med att kondomen ofta gick sönder efter ett tag under sex, med kanske två droppar av detta på ollonet innan kan man köra på hur längre som helst utan att det torkar ut.
  2018-01-25 - anonym
Kommentar: bästa glidmedlet jag testat, väldigt drygt och håller länge. perfekt att ha ihop med mina dildos. är inte förvånad att det fick bäst i test hos Aftonbladet.
  2016-01-26 - Anette
Kommentar: Det enda glidmedlet jag använder. Blev rekommenderad det av personalen och ångrar inte en sekund att jag köpte det. Använder det både vid sex och onani med massagestavar.
  2015-02-05 - Eva
Kommentar: Absolut det bästa valet av glidmedel för oss kvinnor. Har provat många olika och blivit besviken men detta är verkligen bra. Blir lätt irriterad och torr där nere men detta var verkligen som pricken över i:t. Håller med Aftonbladet och därmed får det högsta betyg!