Omdömen
  2020-03-28 - Mockasin
Kommentar: Magisk!!
  2020-01-17 - Stockholm
Kommentar: Bra kräm, har betydligt enklare att komma men den är ändå inte superstark. Kul krydda till sexet och bra pris.
  2018-09-14 - Alexa
Kommentar: Hett tips (pun not intended...) att köpa på sig ett gäng av dessa små förpackningar medan det är toppenpris, även om man har andra liknande produkter hemma. Ha en i plånkan eller övernattningsväskan ifall tillfället kommer oväntat ;) Stämmer att den ger ökad känsla runt en timma. Väldigt bra igångsättning om man har svårt att bli våt någon gång också. Förpackningen ser pytteliten ut men håller med om att den räcker till 2-3 appliceringar, 2 om man använder väldigt generöst, tre lagom ”portioner”.
  2018-05-19 - lisa
Kommentar: klämde ut alltihop på en gång och wow vilket pirr och vilka orgasmer!! köpte 10st till, ett måste när jag onanerar.
  2016-11-08 - Lisette
Kommentar: Ger en mjuk skön känsla i kroppen, svårt att beskriva men jag gillar den. Känner mer, kommer lättare.
  2015-09-11 - Johanna
Kommentar: Jag har en sjukdom som gör att jag knappt har någon känsel allt där nere, viva krämen gjorde att jag kände lite mer men har inte lyckats med orgasm än. Värd att testa med sitt billiga pris innan man köper tuben. En sån här portion räckte till 2-3 gånger för mig.
  2015-02-17 - Jonathan
Kommentar: Tog denna kräm på tjejens snippa men råkade nog göra lite fel för jag la överallt och hon blev känslig även inuti, inte obehagligt men fungerar garanterat bättre om man bara tar på lilla knoppen.
  2015-01-19 - Evalena
Kommentar: Klitoris växer lite grand tillfälligt och blir mer känslig för beröring, den gör helt enkelt det sköna skönare! Jag har inte haft problem att uppnå orgasm men det går allt snabbare med denna lilla rackare till hjälp.