Omdömen
  2020-01-12 - Steffe
Kommentar: Måste säga att jag är otroligt imponerad över hur exakt kopian blir av sin egna manlighet. Varenda åder och ”detalj” kommer med i klonen! Har gjort clone-a-Willy tidigare och Cloneboy slår den med hästlängder i utseende och material. Tänk på att köpa med några extra påsar gjutning samt burkar 3d-gel då det är lätt att göra nybörjarmisstag. Sen om man har en (lätt) böjd penis så är det väldigt svårt att få till det, tyvärr. Kan man göra ett custom-made rör så vore det toppen.
  2015-07-09 - Jim
Kommentar: Slutprodukten blev väl bra men skulle jag klaga på något så är det processen med förpackningen (som är tänkt att man ska modifiera och använda som gjutform). Gummit som ska träs över botten var på tok för liten då den dels knappt kunde sitta på röret utan att klämma sönder och dels eftersom jag själv knappt kunde komma igenom oskadd. Svårt att överraska med en present när det nästan krävs två för att få till det. Men som slutsats, Slutprodukten fungerar.
  2011-09-19 - <3
Kommentar: Vi undrade om det verkligen skulle fungera med avgjutningen...& det gjorde det! ;) Resultatet blev kanon./Nöjd sambo