Omdömen
  2019-12-26 - Olle
Kommentar: Det är våran första leksak. Ett stort + Hon njuter.
  2018-01-17 - Mr Helper
Kommentar: Enligt utsago från flickvän är den för sträv, funkar skitbra ett tag, sen börjar den skava. Men det gick kanon när man använde lite glidmedel. Från en partners sida är den lätt att använda på sin partner, den "bubbliga" nederkanten ger ett bra grepp om man inte klantar det med glidmedel där. Allt som allt är den helt okej.
  2017-12-14 - Emma
Kommentar: Bästa köpet jag gjort. De är min första vibrator och ångrar inte köpet. Bästa presenten man kan köpa till sig själv. De bästa sättet att utforska och lära känna sin egen kropp. Rekommenderas!!!
  2017-10-30 - nina
Kommentar: Köp den säger jag bara! En av de första jag provade och den är grym för det priset! Den gör mig aldrig besviken och den har verkligen hjälpt mig att utveckla min sexualitet. Använder både ensam och med min partner. Kan vara min bästa investering någonsin :)
  2017-09-12 - :)
Kommentar: Jag har aldrig varit så mycket för sexleksaker, och jag och min har ett jättebra sexliv. Men vi bestämde oss ändå bara för att testa något ''kinky'' att köpa en sexleksak och då blev det denna. Kan ju säga att jag ångrar mig inte en enda sekund! :-) Den hettade verkligen upp vårat sexliv, och jag som inte trodde det kunde bli bättre innan jag köpte den. :-) Min partner blev nästan avundsjuk på den :-D Ett stort plus! Funkar perfekt i både vått och torrt! :-)
  2017-04-14 - Pia
Kommentar: En riktigt fräsch produkt som ger ett gediget och sexigt intryck. Den steglösa vibratorn gör det lätt att hitta ett läge som passar perfekt. Storleken är helt perfekt och färgen och materialet gör den otroligt sexig. Det här är även den leksak som min pojkvän tar fram då han vill leka en stund, då har blir tänd av dess utseende samt att den är lätt att använda och storleken känns bekväm för båda.
  2016-09-11 - STINA
Kommentar: Så värd 5 stjärnor. Haft många sköna stunder, både själv och med min sambo.
  2016-05-24 - Emilia
Kommentar: Väldigt sköna vibrationer och bra kvalitét, har haft min länge och den har hållt kalasbra. Dock tycker jag att den är lite för stor för mig så jag har den bara utanpå oftast. Men när jag väl har den inne så når den alldeles utmärkt långt in!
  2016-02-01 - Amanda
Kommentar: Kan ev. ha varit mitt bästa köp någonsin. Min första dildo och är supernöjd med den. Dock är storleken lite för grov för mig, men vibratorn är perfekt. Den är mjuk och lätt att använda. Fick min första orgasm någonsin med denna! (då är jag 18 år) köpte den för någon månad sen. Mycket bra produkt!
  2015-01-17 - Madeleine
Kommentar: Haft denna sen jag var 16 (är nu 20) och först nu har den gått sönder helt. Haft lite glapp på sista tiden dock, men helt klart värt priset! Då den är rätt stor använde jag den mest för den fantastiska vibratorn, som är helt otroligt bra med steglöst reglage. Använt i duschen massor av gånger, fungerar utmärkt. Aldrig provat bad då jag tror att såpass mycket vatten kanske är att ta i haha. Storleken och lite för hård gör att betyget åker ner lite, men en skitbra dildo i allmänhet!
  2012-07-15 - Ms patriot
Kommentar: Jag älskar den, min lilla rosa. Det borde stå stora eftersom den är så stor.. haha. Den är på tok för stor för att få in ''där bak'', men vibratorn är såååå skön, så det går inte att undvika att försöka få in den. Jätte sköna orgasmer och min pojkvän gillar den också. Tummenupp!! Helt underbar, jag älskar min patriot
  2012-06-06 - H.T
Kommentar: Efter nästan tre års flitigt användande gav denna underbara dildo upp. Vilken himla tur att den fortfarande finns i sortimentet! Jag har redan beställt hem en ny och ser fram emot ytterligare tre år.
  2011-08-12 - Julia
Kommentar: Kunde inte vara mer nöjd. Perfekt längd, omkrets, känsla. Den gjorde precis vad den skulle, fler än en gång ;) rekommenderas
  2010-11-02 - Anna
Kommentar: Med tanke på att det var med denna jag fick min första orgasm måste jag säga att jag är väldigt nöjd med köpet. Däremot är det inte så skönt med den sträva ytan och ådrorna, och den är för stor för mig! Om du köper en dildo för första gången prova något lite mindre. Men annars är den fantastisk.
  2010-10-21 - Rosetten
Kommentar: En underbar dildo, härlig färg och bra storlek. Använder den en del analt, den är alldeles lagom med lite uppvärming och mycket glid. Fick min första orgasm med denna och varje gång jag och min pojkvän har sex är denna underbara sak med, han älskar att se mig ta hela både fram och bak..
  2010-02-15 - Jade
Kommentar: Helt underbar, stark vibrator som känns och storleken är perfekt! Kan inte vara mer nöjd med min nya kompis, den kommer hålla mig sällskap då sambon är borta :)