Omdömen
  2020-04-13 - Emil
Kommentar: Köpte denna till min flickvän och hon älskade den. Problemet är att efter ca 8 månaders användning så strulade den. Jag fick liv i den igen men nu har den dött ordentligt. Var nöjd med produkten tills den slutade fungera. Förväntade mig mera av den pga priset.

Hej Emil, Jag beklagar att produkten slutat fungera. Hör av dig till oss via mail eller telefon för att kostnadsfritt få den utbytt mot en ny. Mvh Joakim på Lastbryggan
  2019-10-17 - Simon
Kommentar: Jag köpte denna produkten till mig och min flickvän. Den va grymt bra tills den dog efter 3 gångers lek.

Hej Simon, Kontakta oss via mail eller telefon för att få produkten utbytt mot en ny. Mvh Joakim på Lastbryggan
  2018-10-24 - Olivia
Kommentar: Hallå, min sambo köpte den här till mig för någon månad sedan när ni hade kampanj på den som månadens deal. Har använt den nu iallafall 10 gånger och är fortfarande inne på första omgången batterier, ett plus för bra batteritid. Väldigt skön och mjuk att använda, det enda jag egentligen saknar är tillbehör att sätta uppe på huvudet av den, som jag sett att ni har till större wands.
  2018-10-16 - Anna
Kommentar: Fungerade magiskt bra den korta stunden den fungerade... Är tyvärr stendöd efter en kort tids användning och vägrar att starta trots nybytta batterier. Aldrig använt den i vatten. Besviken på att ha slösat bort pengar.

Hej Anna,
Vi beklagar att produkten du köpt inte riktigt höll måttet, vänligen kontakta oss via mail eller telefon för att få produkten utbytt. //Joakim på Lastbryggan
  2018-10-06 - Eva-Lena
Kommentar: Först och främst tackar jag för snabb och diskret leverans, som alltid. Angående produkten så är produktförpackningen enkel men ändå snygg, och innehåller inte bara en massa luft. Väldigt snygg att se på, och ett otroligt mjukt huvud. Har prövat att använda den i duschen två gånger och den fungerar fortfarande bra. Det jag gillar allra bäst med den är att den går på batterier som inte är uppladdningsbara. Även om de uppladdningsbara håller i flera år så tar de någon gång slut och leksaken blir obrukbar. Hoppas på ett långvarigt äktenskap med mitt senaste köp. Kanske får skriva något om vibrationerna också, finns många olika lägen och det starkaste är såpass starkt att man knappt klarar av det intimt. Säkerligen kanon vid ryggmassage, har dock inte prövat det då jag inte har någon partner just nu. Mvh Eva-Lena
  2018-09-19 - Sofie N
Kommentar: Hur stark kan en vibrator va egentligen? Aldrig varit så blöt tidigare som efter jag använt den här. Superbt bra!
  2018-09-07 - Jenz
Kommentar: Bara skräp, fungerade en halvtimme och sedan stendöd. Fick hem en ny som inte ens ville starta.

Hej, vänligen kontakta oss via mail eller telefon för att kostnadsfritt returnera det nya exemplaret du fått. Vi testar alltid så att ersättningsprodukter fungerar fullt ut innan dem skickas iväg. //Joakim på Lastbryggan
  2018-07-23 - Michaela
Kommentar: Jisses den här går en på nolltid till orgasm! sjukt bra till det men även för att retas både för mig och mina partners! Älskar den!
  2015-08-03 - Simon
Kommentar: Gör duschstunden med min partner mycket roligare. Fungerat bra de månaderna vi använt den och batterierna räcker länge.
  2014-12-31 - P och A
Kommentar: Otroligt starka vibbar, vi har använt vår till rygg och nackmassage. Lagom storlek och själva gummitoppen glider väldigt bra när vi kör ihop med massageolja. Hade en fairy tidigare med sladd men denna är både bättre och starkare. Rekommenderas med +++++.
  2014-12-12 - Linda
Kommentar: Skönt med batterier, att slippa sladd. Batterierna räcker länge och den är lika stark som en med sladd. Inte testat den i duschen än men den känns vattentät då det inte finns några direkta "öppningar" vattnet kan komma in i. Kan varmt rekommendera denna. Snygg förpackning och snygga färger, hade blivit superglad om jag fått denna i föddelsedagspresent :)
  2014-11-10 - Johanna
Kommentar: Otroligt bra produkt! Är supernöjd, mycket starkare än twizzle trigger uppladdningsbar som jag haft tifigare. Bäst att man kan ha den i dushen med =)