Omdömen
  2021-10-08 - Kristina
Kommentar: Luktar hemskt!. Luktar extremt kemiskt, även om paketet är stängt så kan man känna lukten!. Öppnar man paketet så luktar det extremt mycket! Man får kväljningar!, känner lukten i hela rummet!. Försökt tvätta den flera gånger etc för att kunna få bort lukten, men inte lyckats... Kan inte ge något betyg för hur det är att använda den, då jag inte kan stå ut med lukten.

SVAR: Hej Kristina,
De flesta dildos är förbehandlade med ett medel som gör att de håller sig fräscha och mjuka sina förpackningarna. Det är därför viktigt att alltid göra rent produkterna innan de används första gången. Medlet kan avge en viss lukt som brukar försvinna ganska omgående med lite vatten och tvål. I detta fallet verkar du redan ha rengjort den utan framgång, så ska det självklart inte vara. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig byta ut den. Bästa Hälsningar Lenny på Lastbryggan
  2019-06-03 - Angelika
Kommentar: Skön och billig, känns som ett hårt stånd hos en äkta kuk.
  2019-02-15 - Lars
Kommentar: Superskön! Bra val för oss män som nyligen upptäckt hur skönt det är med analt ibland skulle jag vilja säga, på grund av dess storlek och känsla.